English  
Moneda:  


LIVRARE GRATUITA
pentru toate comenzile peste 500 Euro

Media

 


Prowatt  la RoEnergy 2015

In perioada 6-8 Mai am avut placerea sa participam la Targul international Roenergy South-East Europe in cadrul cauia am prezentat cele mai noi produse Victron Energy, printre care si vedeta evenimentului Invertorul EcoMulti cu stocare in acumulatori LiFePO4.

In cadrul targului am constatat cresterea interesului fata de solutiile de stocare a energiei folosind acumulatori LiFePO4, publicul intelegand avantajele multiple oferite de acesti acumulatorii .

Va asteptam cu placere intre 2-5 Iulie la AgroStandard EXPO 2015, in localitatea Lilieci, Jud Ilfov, DN2 Bucuresti-Urziceni, km 25, unde vom prezenta in detaliu solutiile bazate pe echipamente Victron Energy si nu numai.


 

Stivuitor solar

Pentru ca ne place sa mesterim si sa economisim energie am transformat un stivuitor folosit la descarcat/incarcat marfa intr-un echipament independent de reteaua electrica.

Stivuitor Solar

Energia necesara incarcarii acumulatorilor este asigurata de 4 panouri Victron Solar 30W cuplate la un charger solar MPPT. Bateriile folosite sunt furnizate de Banner Energy Bull . Pentru monitorizare s-a folosit un Victron BMV700.

Stivuitor Solar

Stivuitor SolarStivuitor Solar

Vom reveni in curand cu alte "mestereli solare".


Nu exista produse in aceasta categorie.