English  
Moneda:  


LIVRARE GRATUITA
pentru toate comenzile peste 500 Euro

MultiPlus 24/3000/70-16

8.177,55RON
7.270,94RON Cu TVA
Reducere: 11%

MultiPlus 800VA - 5kVA

800VA - 5kVA
 

Multifunctional
MultiPlus este un invertor de putere cu iesire sinusoidala, ce cuprinde intr-o singura carcasa, un incarcator de baterii cu functii complexe, caracterizat printr-o tehnologie ce se adapteaza la sarcina si un comutator cu o viteza mare de transfer a sarcinii alternative. Gama de modele variaza de la 800VA pana la 5000VA pentru fiecare model in parte.

Caracteristica de control a sursei
MultiPlus va preveni suprasincarcarea sursei de CA.In primul rand, incarcarcarea bateriei va fi automat redusa, in cazul aparitiei unei suprasarcini la iesire. In al doilea rand, va suplimenta puterea ceruta de sarcina cu putere preluata de la baterie.

Functionarea neintrerupta a sursei de curent alternativ (functia de sursa alternativa neintrerupta - UPS)
In cazul caderii alimentarii de la retea sau de la generator, invertorul de curent din cadrul dispozitivului MultiPlus se va activa in mod automat si va prelua alimentarea sarcinilor conectate. Acest proces se intampla atat de repede (mai putin de 20 de milisecunde), incat calculatoarele sau alte echipamente electronice vor continua sa functioneze fara intrerupere.

Operatiunea de legare in paralel pentru o putere nelimitata
Maxim 6 dispozitive MultiPlus pot functiona in paralel pentru a realiza o sursa de putere mai mare, trifazata sau doua surse monofazate. Va rugam sa consultati informatiile din documentele de mai jos, pentru a vedea care dintre modele pot fi legate in paralel, respectiv care dintre ele prezinta caracteristica de alimentare a sarcinilor trifazate sau monofazate.


Adauga in cos:

  • Model: MultiPlus 24/3000/70-16
  • Produs de: Victron Energy

Fisa Tehnica

Download PDF